RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LXUS-favoritter

Her er ukens shoppingtips til ham og henne.

SUPRE TIL SOMMEREN: Skjortene fra Johnny Love finnes i mange lekre farger.

(LXUS.no) Ny uke - mer shopping! Og siden sommeren ikke er her helt ennå, har vi i LXUS-redaksjonen denne uken valgt ut noen shoppingfavoritter som du kan ta i bruk allerede nå - men som du også vil ha glede av når sommeren setter inn for godt.

LES OGSÅ:
Lær deg sandal-reglene!
Hvordan ødelegge et antrekk
Motehus avler egne krokodiller

TIL HAM:

Fine skjorter får en mann aldri nok av, og skjortene fra Johnny Love har en lekker, figurnær passform som fremhever dine beste trekk. Skjortene passer like godt til shorts med opprullede ermer på varme sommerdager som til langbukser når det er kaldere i været. Ekstra moro synes vi i LXUS det er at Johnny Love er norsk. Mannen bak merket holder til i Trondheim og egentlig heter John Erling Vinnem. Pris: 1200 kroner. (Forhandlerkontakt: 93 05 37 42)

TIL HENNE:

Volvo Ocean Race er bokstavelig talt i vinden, og 20. juni legger båtene til i Stockholm. Seilerjakken Pume Offshore Coastal Race Jacket er som skapt for en sommer på sjøen. Og når den er fin nok for selveste Salma Hayek, skal nok vi andre bli godt fornøyde med en slik også.

Jakken kommer i både sort og rødt, så da er det bare å velge den du synes passer best til deg og båten din. Pris: 6000 kroner. (Forhandlerkontakt: 67 11 11 40)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere