*Nettavisen* Nyheter.

LXUS-favoritter

Her er ukens shoppingtips til ham og henne.

11.09.09 07:59

(LXUS.no) Høsten betyr mange herlige nyheter i butikkene, og for ekte luksusdyr er det en ypperlig unnskyldning til å koste på seg litt ekstra shopping.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Designers Guild

LES OGSÅ:
Slik blir du regntett
Høstens heteste trender
Hvordan kjøpe riktig klokke

Når shorts og sommerkjoler må legges bort for sesongen og dagene blir kortere, er det ofte hyggelig og bruke en liten slant på å friske opp i hjemmet. I ukens LXUS-favoritter har redaksjonen derfor funnet frem til interiørkjøpene vi ønsker oss aller mest i høst.

TIL HAM:

Lekkert servise er ikke bare forbeholdt gifteklare par, og det trenger heller ikke være feminint og blomstrete. Både guttegjengen og kjæresten vil bli ekstra imponert om du kvitter deg med billig studentservise fullt av hakk og sår, og bytter det ut med noe litt mer elegant - som for eksempel Jasper Conrans Impressions-kolleksjon for 250-årsjubilanten Wedgewood.

Serviset finnes to farger - krem og grått. LXUS-redaksjonens favoritt er den stengrå kolleksjonen, som er både maskulin og moderne. Vi garanterer at det vil innby til mange hyggelig høstmiddager. Pris: fra 71 kroner per del, middagstallerkner 119 kroner. (Forhandlerkontakt, Christiania GlasMagasin: 22 90 89 44)

(Saken fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

TIL HAM: Impressions-servise fra Jasper Conran for Wedgewood. Foto: (Wedgewood/Christiania GlasMagasin)

TIL HENNE:

Kalde og våte høstdager innbyr til innekos, og det beste med høsten er at det er helt greit å kose seg inne. Det er OK å tilbringe en hel helg i sengen med god samvittighet, men dersom du skal gjøre det, er det viktig at soverommet er innbydende.

Fargerike Designers Guild lager vakkert interiør som skaper sommerstemning innendørs hele året. LXUS-favoritten er sengeteppet Benucci Hibiscus i silke, med friske farger og vakkert mønster som garantert vil holde høstdepresjonen på avstand. Pris: ca 2500 kroner. (Forhandlerkontakt: 22 13 66 90)

Har du et luksustips?Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.