RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lykkelig slutt på svensk gisseldrama

Malmö (NTB-TT): Hjerteskjærende skrik kunne høres fra toåringen som ble bortført av en knivdesperado på åpen gate i Malmö mandag.

Den 58 år gamle gisseltakeren rev uten forvarsel barnet ut av hendene på moren og barrikaderte seg deretter i inngangspartiet til en bygning i Storgatan i Malmö.

Politiet var raskt på plass og sperret av sentrumsgatene, og skarpskyttere gikk i posisjon på bygningene rundt stedet. Samtidig ble det innledet forhandlinger med gisseltakeren, som ikke framsatte noen krav.

Store folkemasser samlet seg rundt kvartalet for å følge gisseldramaet på nært hold. Toåringens mor holdt seg også på synshold for den lille gutten, som naturlig nok var livredd.

Mannen virket ikke beruset eller påvirket på noe sett, og politiet fryktet det verste. Etter to timer med resultatløse forhandlinger valgte de å rykke inn, uvisse på hvilket motiv gisseltakeren hadde.

Forhandleren greide å distrahere 58-åringen slik at de kunne kaste seg over ham, før det ble skutt sjokkgranater inn i oppgangen. Andre politifolk rykket deretter raskt inn og brakte toåringen i sikkerhet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere