Gå til sidens hovedinnhold

Lyn-stadion i vest

Bastionen vil ha egen stadion i Oslo vest.

Oslo vest: - Vi føler at Lyn må følge med i utviklingen og trekke seg ut av nasjonalarenaen og bygge noe eget, sier talsmann for Bastionen Aslak Arntzen.
Samtlige tippeligaklubber begynner å få gode stadioner rundt om i Norge. Start, Fredrikstad, Stabæk, Odd Grendland, Brann og Sandefjord har alle stadionprosjekter som er utført eller planlagt.
- I den forbindelse føler vi at det er viktig at klubben finner et sted på Oslo vest som egner seg, sier han i en pressemelding og legger til:
- "Lokket" på Majorstua burde være et ypperlig alternativ for klubben. Vi mener at det er viktig at klubben posisjonerer seg geografisk i hovedstaden, og anser det som en selvfølge at alternative tomter på Oslo øst er uaktuellt i så måte.
Bastionen vil snarest begynne med arbeidet med en ny stadion og gjør det klart at Ullevaal Stadion ikke er noe blivende sted for Lyn.
- Vi har ikke lenger noen fordeler ved å holde til i Sognsveien. Klubben og supporterne nedprioriterres av ledelsen i Ullevaal Stadion AS. Siste eksempelet på det var at Lyn fikk vite gjennom media at det skal legges kunstgress på Ullevaal. Vi mener det er viktig at supporterne får sagt sitt i denne saken og at klubben vil lytte til våre meninger når det gjelder geografisk plassering og utforming av en ny stadion, sier Arntzen.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted