Gå til sidens hovedinnhold

Lysere tider for Bøler senter

Tross flere tomme butikklokaler, kan Bøler senter skilte med gode tall fra 2011.

BØLER: Nordstrands Blad har flere ganger skrevet om butikkeiere og kunder som er bekymret for Bøler senter sin fremtid. Det har tidvis vært mange tomme butikklokaler. Nå viser fjorårets tall at det absolutt er liv laga for det lille nærsenteret på Bøler.

LES OGSÅ: Frykter senterdød

– Vi er inne i en positiv trend, selv om noen lokaler har vært stengt. Når det gjelder butikkene som er der i dag så har det vært veldig positivt for fjoråret som sådan. Også da for desember. Det er totalt økning på senteret, både i kroner og kunder, forteller senterleder gjennom drøyt ett år, Torgeir Skjerve fornøyd.

Aldri vært helsvart

Bøler senter ble rehabilitert i 2004 og nye Bøler senter åpnet sommeren 2005.

– Det har aldri vært helsvart, selv om noen lokaler står tomme. Slik er det på et hvilket som helst senter, se på Aker Brygge. Der er det mange ledige lokaler. En rullering er det over alt. Det gjelder å finne den riktige butikkmiksen og riktig sortiment i forhold til kundegrunnlaget. Det jobber vi med hele tiden. Til tross for noen gitter, så har det vært positivt, men det tar tid å få alt på plass, sier senterlederen.

LES OGSÅ: Redd for Bøler-senterets fremtid

Spennende år i møte

Torgeir Skjerve presiserer at de heller vil bruke litt tid på å finne de rette leietakerne, enn å fjerne gitrene så fort som mulig.

– Hvis man bare er opptatt av å fylle lokalene raskt så forsvinner de fort ut igjen, sier Skjerve som tror 2012 blir et spennende år for Bøler senter. Selv er han i dialog med to-tre nye leietakere som han mener passer bra inn på senteret.

– Det ser bra ut, men det er en tålmodighetsprosess. Men i løpet av 2012 vil det se vesentlig annerledes ut her på senteret. Det er jo også attraktivt for nye å komme hit når de ser at det er en positiv utvikling for dem som er der i dag, sier Skjerve og legger til:

– Det vil alltid være noen som ikke er fornøyd, men tallene taler for seg. Jeg er optimistisk for fremtiden for senteret, og ser frem til året som kommer.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen