Lyst til å prøvespille for Vålerenga?

Vålerenga Fotball inviterer talentfulle spillere fra 13 år og oppover til prøvespill. Sjekk hvordan du kan få ta del i klubbens spillerutviklingskonsept.

13.10.09 12:50

Vålerenga fortsetter med prøvespill for gutter født etter 1.1.97 i uke 43. Fyller du 13 år eller mer (opp 16) i 2010, kan du nå få den unike muligheten til å prøvespille for Vålerenga Fotball.

Tett oppfølging

Går du med en drøm i magen om en gang i fremtiden å bli tippeligaspiller for Vålerenga, får du nå muligheten til å komme inn i Vålerengas meget gode spillerutviklingskonsept. Vi vet hva som skal til for at nettopp du skal nå toppen.

- Nå får endelig spillere i Oslo-regionen muligheten til å prøvespille for Vålerenga. Jeg synes at alle som har ambisjoner på fotballbanen bør benytte seg av denne muligheten til å bli en del av Vålerengas gode spillerutviklingskonsept, sier spillerutvikler Per Inge Jacobsen.

Kjente navn

Harmeet Singh, Mohammed Fellah, Kristian Brix, Amin Nouri og Fredrik Carlsen er bare noen av spillerne som har nådd tippeligaspill via talentarbeidet i klubben.

- Dette viser at Vålerenga er på god vei til å nå målet om å bli best i Norden på spillerutvikling, sier Jacobsen.

Alle treningene forgår på en av de to kunstgressbanene som ligger like bak Vallhall Arena. Treningene er til følgende tider:

G97:

Mandag, onsdag og fredag fra klokken 1500.

G96:

Mandag, Onsdag og Fredag klokken 1630.

G95:

Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag klokken 1800.

G94:

Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredag klokken 1800.

Prøvespillet varer ut oktober måned.

Er du interessert i å prøvespille eller har spørsmål angående det, kan du ta kontakt med spillerutvikler hos Vålerenga Fotball, Per Inge Jacobsen. Han treffes på enten e-post: peringe@vif.no; eller tlf: 92650108.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag