RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må betale bondens gress

Sist oppdatert:
Turen med den uregistrerte ATV-motorsykkelen ble for mye for bondens gress. Nå må føreren betale erstatning.

34-åringen og en kamerat fant i april ut at de ville ta sine terrenggående og uregistrerte ATV-motorsykler på tur over fjellet fra Arna til Bergen. Først gikk turen på en skogsvei, før karene kom til et plantet område. 34-åringen og kameraten kjørte så den plantede veien til endes før de måtte snu.

Men ferden var oppdaget av en politibetjent som bodde i området.Han reagerte nemlig på at de to kjøretøyene hadde tatt seg forbi en grind som var satt opp for å hindre motorferdsel.

Må erstatte gresset
Grunneieren oppdaget at de to hadde laget store hjulspor i den forholdsvis nyplantete skosveien og krevde 2500 kroner i erstatning til planting av nytt gress.

Bergen Tingrett dømte også 34-åringen for å ha nytt alkohol ombord på lokaltoget mellom Bergen og Arna, samt et annet tilfelle av fersel med den uregistrerte ATV-motorsykkelen. Straffen ble en bot på 7000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere