Må kaste ut eksen

SJARMERTE I FLENG: Danske Mads Gleager koste seg med den ene dama etter den andre i forrige sesong av Paradise Hotel. Nå er han tilbake.

SJARMERTE I FLENG: Danske Mads Gleager koste seg med den ene dama etter den andre i forrige sesong av Paradise Hotel. Nå er han tilbake. Foto: (TV3)

Paradise-Casanovaen må ta en skjebnesvangert valg.

(SIDE2:) Mads Gleager er ikke akkurat i en ønskesituasjon inne på det danske «Paradise Hotel».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Han har vært romantisk involvert med alle fem jentene inne på hotellet før innspillingen startet, og det er tydelig at det ikke er alle som synes han er en kjernekar.

Ønsket av alle
Jentene fikk sjansen til å ta hevn i tirsdagens episode, da de fikk stemme over om Gleager skulle få bli eller ikke. Minst tre av fem jenter måtte gi den sjarmerende dansken rosen som betydde at de fortsatt ville ha ham på hotellet.

Dette var tydeligvis intet problem for Gleager, som selvsikkert hanket inn rose fra alle fem jentene.

Nå er derimot Gleager som sitter med esset i hånden. I kveldens episode (onsdag) får han nemlig i oppdrag å velge ut en av jentene som må forlate «Paradise Hotel».

Holder han ord?
Han har allerede prøvd å kline med Kit, som snøftet å gikk sin vei, men han har allikevel sagt til både henne og Reka at de ikke behøver å bekymre seg om utvelgelsen i kveld. Problemet er bare at det er svært få på hotellet som tør sette lit til Gleagers ord.

- Jeg synes Gleager oppfører seg som et svin overfor jenter, innrømmer Kit.

- Jeg synes faktisk at det er ganske kjipt at jeg skal hive en annen person ut av «Paradise Hotel», men det er vel bare nødvendig akkurat nå. Og slik tenker jeg også; at hvis jeg skal videre i dette spillet blir jeg bare nødt til å ha spisse albuer, slår den glade danske fast.

Pop på Facebook
Mads Gleager ble for alvor kjent i Danmark etter at han hadde sex med tre forskjellige jenter under forrige sesong av reality-serien. Noe som uten tvil er en av grunnen til at dansk TV3 hanket ham inn for enda en sesong. Vrien denne gang var at alle de fem jentene som bodde der, hadde, med Gleagers egne ord «kysset litt på ham».

Gleagers rykte har også skaffet ham både venner og fiender på blant annet Facebook. Hans fanside på det sosiale nettverket har over 26.000 fans, som er noe av det samme som vår egen Petter Pilgaard har.

Det finnes også over 40 grupper dedikert til gladgutten. Fansen har opprettet grupper som «Mads Gleager er gud», «Mads Gleager som den største scorekarl på Paradise», «For alle os som også gerne vil i seng med Mads Gleager!». De andre som heller ikke ville sagt nei takk til 27-åringen samler seg i «Mads Gleager - Jeg ku' godt!!».

God personlighet
De som ikke tåler trynet til skjørtejegeren har slått tilbake med grupper som «Vi hader hader hader Mads Gleager», «Jeg har rent faktisk afvist Mads Gleager», «Os der mener at Mads Gleager er den største smittekilde i Danmark» , «Jeg er en af de piger der IKKE har været sammen med Gleager fra Paradise :)»

Samt gruppen «Vi kan lide Mads Gleager, fordi han har en god personlighed», som vi mistenker er en smule ironisk.

Hvem ryker i kveld?

Se «Paradise Hotel Danmark» på TV3, mandag til torsdag klokken 22.30

1964

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag