RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må punge ut til Moss

Sist oppdatert:
Kjendisbloggeren Rav og News of the World må betale for et Kate Moss oppslag.

(SIDE2): På sine egne sider skriver News Of The World at de beklager en sak de skrev i forbindelse med supermodellen Kate Moss' 34-årsdag og at de vil betale en erstatning.

Punger ut
«Sorry Kate» skriver avisen på RAV-sidene. Videre følger beklagelsen slik:

«Vi ønsker å unnskylde oss ovenfor Kate Moss samt hennes familie og venner for ubehag og skade vi kan ha påført som følge av vår artikkel forrige uke om påståtte hendelser på hennes 34-årsdag ved Dorchester Hotel. The News of the World fikk detaljert informasjon fra en ellers pålitelig kilde som vi nå innser var falsk. Vi angrer på puliseringen av materialet i RAV-spalten, og har gått med på å betale Kate en sum for tort og svie»

Beskyldt for orgie
News Of the world skrev den 19.januar om hvordan Kates bursdagsselskap nærmest hadde utviklet seg til en doporgie.

- Tre gjester skal ha kysset og befølt hverandre på soverommet mens fire til fem andre stod og så på. Kate skal ha treng seg igjennom og slengte seg ned på senga sammen med de tre, var deler av uttalelsene avisen kilde kom med.

Kilden påstod videre at det florerte kokain på festen, og at kjendiser som Bobby Gillespie, Davinia Taylor, Kelly Osbourne og Ronnie Wood deltok i festligheten.

Umiddelbar kontakt med advokater
Kate Moss skal ifølge sin fanside, Kate Collection, tatt kontakt med advokater da artikkelen ble publisert dagen etter bursdagsfesten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere