RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må spille poker om krystall

Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)
NM i poker må spilles uten pengepremier, bestemmer lotteritilsynet. Istedet kan spillerne kjempe om en flott krystallvase.

Bergen Spillfestival får ikke lov å arrangere NM i poker for amatører med pengeinnsats og kontantpremier. Lotteritilsynet regner poker med pengeinnsats som lotteri, og vil derfor ikke la festivalen la turneringen ha noen pengepott, skriver Bergensavisen. Det forarger ledelsen i spillfestivalen.

- Myndighetene må ta hodet opp av sanden. Det er flere hundre tusen mennesker som spiller på på nett hver dag, og det kan ikke stoppes. Poker er lovlig i våre naboland, men i Norge er det forbudt. Jeg tror det er en gammel kristelig tankegang som henger igjen, sier sjefen for Bergen Spillfestival, Jan Arild Breistein til BA.

Poker-NM for amatører vil gå som normalt under festivalen, som skal prege bybildet i Bergen mellom 5. og 12. august. Men premien blir isteden en krystallvase. I yatzy derimot, kan man vinne 2000 kroner, helt lovlig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere