RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må vente på Noble-bud

Sist oppdatert:
Budkrigen om Kjell E. Jacobsens Smedvig blir forsinket av amerikanske børsmyndigheter. Les mer her
Det skal være amerikanske børskrav som forsinker et Noble-bud på Smedvig, det skriver Dagens Næringsliv. Noble har tidligere sagt at de ser på alle mulighetene i forbindelse med kjøpet av Smedvig-aksjene de kjøpte 13.desember ifjor. Det er likevel ventet at Noble skal komme med et bud til samtlige aksjonærer i Smedvig.

Torsdag forrige uke kom nyheten om at SeaDrill og John Fredriksen likevel vil by på Smedvig. Dette har de tidligere avvist siden Noble skaffet seg en kontrollerende post i selskapet. Mandag ble det kjent at SeaDrill hadde kjøpt seg ytterligere opp i Smedvig og har nå en post på rundt 5 prosent.

Til Dagens Næringsliv uttaler sjefen i Smedvig, Kjell E. Jacobsen, at de vil sette prise på om det kom et konkurrerende bud på aksjene. Dette vil gjøre jobben med å sikre alle aksjonærene best mulig behandling lettere, sier Jacobsen.

Jacobsen forsetter med at det er ønskelig med en norsk løsning for selskapet han leder. Han ser for seg et internasjonalt høykvalitets boreselskap med base her i landet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere