RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Macallister til Lyn

Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no
Sist oppdatert:
Kilder nær spilleren bekrefter for iBergen.no i ettermiddag at Brann-spiller Dylan Macallister skal spille for Lyn denne sesongen.

For kort tid siden ble det klart at Branns australske spiller Dylan Macallister kommer til å spille for Lyn denne sesongen.

Morgan Andersen i Lyn bekreftet i kveld overgangen. Det var han som forhandlet med spilleren sammen med Torgeir Bjarmann har forhandlet med spilleren.

- Det eneste jeg vet er at vi er enig både med Lyn og Odd og har Dylan valgt Lyn er det bare å ønske ham lykke til, sier Per Ove Ludvigsen.

I Brann er de fornøyd med at de får penger for en spiller som med stor sannsynlighett kunne kommet til å havne på tribunen og som i tillegg var på vei ut av kontrakt.

- Slik situasjonen var blitt der vi hadde hentet inn en spiller utenfor EU området som til overmål er spiss, ville det blitt vanskelig for Dylan i Brann. Men han kan jo få et oppsving i Lyn. Klubbskifter har tidligere ført til oppblomstring for spillere.

- Hva med dere. Har dere noen i kikkerten?

- Vi har stengt dette vinduet og lagt inn årene foreløpig. Vi får se igjen til sommeren. Vi er fornøyd med den stallen vi har, sier Branns sportslige leder Per Ove Ludvigsen.

Etter det iBergen.no erfarer har klubben fått minst like mye igjen for spilleren som de i sin tid betalte for ham.

iBergen.no kommer tilbake med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere