Machomann ble femi av nyre

Da tømmerhoggeren fikk operert inn en kvinnelig nyre, begynte han å sette pris på husarbeid. Nå saksøker han sykehuset.

17.01.06 08:29

Stjepan Lizacic (56) fra Osijek i Kroatia pleide å være en hardbarka, macho tømmerhogger som likte å gå på stupfylla med kompisene. Men det var før han trengte en nyretransplantasjon for å overleve.

Etter å ha fått operert inn en nyre fra en kvinnelig donor skjedde det endringer. Nå hevder han at han er begynt å like husarbeid og strikking.

Saksøker sykehuset
Nå saksøker han sykehuset fordi han er blitt til allmenn latter i vennegjengen.

- Nyretransplantasjonen reddet livet mitt, men ingen advarte meg mot bivirkningene, sier han til avisen 24sata, ifølge Ananova.

- Jeg har utviklet en rar lidenskap for kvinnejobber som å stryke, sy, gjøre oppvasken, sortere klær og til og med strikking, sier han.

Han poengterer at han før operasjonen ikke ville funnet på å gjøre denne type arbeid. Slikt skulle kona ta seg av. Nå synes han imidlertid husarbeidet både er avslappende og tilfredstillende.

Kona er fornøyd
- Kona er den eneste som er fornøyd. Jeg gjør mesteparten av husarbeidet nå, og jeg skylder på sykehuset som ga meg en nyre fra en 50 år gammel dame i stedet for en nyre fra en mann, sier han

Kona er rett nok fornøyd, men er også litt skeptisk.

- Hvis den nye feminine siden hans begrenser seg til husarbeid er jeg veldig glad. Jeg bare håper at han ikke begynner å se på andre menn, sier Radmila.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.