*Nettavisen* Nyheter.

Madcon i nytt game-show

Den populære duoen møter nye utfordringer.

15.03.08 16:37

(YEYE): Etter påske er gutta i Madcon klare for programlederrollen i TV2s nye underholdningsprogram «Kan du teksten?»

Nye utfordringer

Nå blir Yosef og Tshawe fra Madcon programledere. Dette er noe de aldri har prøvd før og selv om de har TV-erfaring fra The Voice og er vant til å stå på scenen byr den nye jobben på utfordringer:

- Dette er en stor utfordring for oss, og vi liker utfordringer. Selv om vi har en del kameraerfaring og kanskje ikke er av de mest kamerasky, er dette en jobb som krever litt mer struktur. Jeg gleder meg til å lære å presentere på en ny måte. Jeg håper vi klarer å tilføre vår egen type krydder til rollen. Moro skal det bli uansett!, sier Yosef Wolde-Mariam til TV2.

Vonde dresssko

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: TV2 (TV2)

Gutta bytter dermed ut hettegenserne, som de ellers er så vant til, med stilfulle dresser.

-Vi har blitt voksne nå og det er på tide å kle seg deretter, sier Tshawe om den nye klesstilen. Allikevel er gutta enige om at dresskoa ikke er så gode å gå i og foretrekker joggeskoene.

Kan vinne 500.000

«Kan du teksten?» kan du se 13. april på TV2 og er en blanding av programmer som «Beat for Beat» og «Vil du bli millionær?». Er deltagerne heldige kan de vinne en halv million kroner! Det eneste som skal til for å vinne er å være god til å huske sangtekster. Om du ikke har pen sangstemme så har ikke det noenting å si. Alle deltagerne må synge seg gjennom ni ulike kategorier med musikksjangre som ballade, rock, country eller filmmusikk.

Madcons favoritt musikksjanger rap er derimot ikke med i konkurransen, rett og slett fordi det blir altfor mye tekst å huske for deltagerne.

Hvis deltagerne greier å synge seg igjennom alle kategoriene feilfritt kan de klatre opp på pengestigen fra 1000 til 500 000 kroner!

Det høres kanskje ganske enkelt ut å vinne, men husk: bare ett eneste ord kan ødelegge pengedrømmen. Så da får vi se om deltagernes entusiasme for sang, på badet og ellers i hverdagen, er nok til å kunne stikke av med pengepotten.

Nyttige hjelpemidler

Heldigvis får deltagerne mulighet til å bruke tre ulike hjelpemidler hvis de står fast og ikke vet hva slags ord de skal fylle ut i sangteksten. Hjelpemidlene er tilsvarende som i «Vil du bli millionær?»: tre svaralternativer, spørre en venn eller få oppgitt to riktige ord i teksten.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.