Gå til sidens hovedinnhold

Madde i Mette-Marits fotspor

Den svenske prinsessen setter mote-Sverige på kartet.

(SIDE2): Prinsesse Madeleine (26) er uten tvil like interessert i mote som de andre skandinaviske prinsessene.

Her hjemme er kronprinsse Mette-Marit (35) høy beskytter for Norsk Designråd og har åpnet den norske moteuken en rekke ganger samt sittet på første rad på visningene ved flere anledninger de siste årene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Klippet snoren
Det er sjuende gang at moteuken arrangeres i Stockholm der kjente merker som Tiger of Sweden, Acne og Whyred viser sine kolleksjoner for neste års høst- og vintersesong.

Den svenske prinsessen fikk æren av å åpne kalaset og klippet snoren ved den offisielle starten som var mandag kveld. Ifølge svenske Damtidningen skal Madeleine ha vært en smule nervøs da hun entret podiet, men klippet da snoren over uten noe problem.

Trendy
26-åringen kom i mørkeblå kjole med et bredt svart belte i livet og som den skobevisste unge kvinnen hun er valgte hun seg skyhøye hæler fra skokongen Christian Louboutin og med en liten Chanel-konvoluttveske i hånden utstrålte hun eleganse.

Kongelig glans
For moteukene i de skandinaviske landene betyr det ekstra mye at litt kongelige glans kastes over arrangementene. Mette-Marit er som kjent en gjenganger på den norske, og i Danmark er kronprinsesse Mary ofte på visningene til de danske designerne.

Om drøye to uker er det klart for Oslo Fashion Week som i år byr på nitten norske designere og premiering av årets designer i regi av magasinet Henne. Om tradisjonen holder hevd dukker nok kronprinsessen opp på et eller to arrangementer. Side2 dekker selvsagt begivenhetene hele uken.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget