*Nettavisen* Nyheter.

Madde matchet Middelhavet

Foto: (Getty Images)

- Et romantisk bryllup med en strålende vakker brud. Se bilder!

26.08.10 14:05

(SIDE2): Prinsesse Madeleine (28) kom med storebror Carl Philip (31) ved sin side under onsdagens romantiske bryllup på øya Spetses i Hellas.

Kleskoden var helt klart sommerlig og avslappet, men pent antrekk for de om lag 350 gjestene som er på øya for å feire prins Nikolaos (40) og Tatiana Blatnik (29).

Se bilder fra bryllupet nederst i saken!

Romantisk bryllup
- Det var et romantisk bryllup med en strålende vakker brud og en veldig glad brudgom! Jeg fikk faktisk anledning til å gratulere prins Nikolaos og hans nybakte prinsesse Tatiana da de steg opp i vognen etter vielsen. Og vi fikk alle en liten gave fra brudeparet med oss hjem - gresk sukkertøy innpakket i hvit tyll med silkesløyfe, slik gresk skikk tilsier, forteller Se og Hørs hoffreporter på stedet, Kjell Arne Totland, til Side2.

Den gresk-ortodokse vielsen ble holdt ved solnedgang i katedralen St. Nikolaos, og festen varte ut i de små morgentimene. Brudens stroppeløse elegante kjole var tradisjonsrik med gresk blondeslør, bolero og tiara fra ekskongefamilien.

Les mer om bryllupet:Se den vakre bruden

Middelhavsgrønt
Prinsesse Madeleine hadde valgt en nydelig turkis chiffonkjole med bredt belte i livet og kreppet skjellformet overdel. Over skuldrene i kirken hadde hun en sterkere grønnfarget bolero. Kjolen var helt klart en god match til det asurblå havet som omgir øya. Et bredt flettet armbånd glitret på venstre hånd.

Carl Philip kom i dress, og vek ikke fra sin søsters side, akkurat som da kronprinsesse Victoria (33) og prins Daniel (36) giftet seg i juni. Søskenbåndet mellom dem er sterkt, og Carl Philip er en beskyttende storebror.

Lekre sommerkjoler
De andre prinsessene og kronprinsessene hadde valgt lette sommerkjoler. Kronprinsesse Letizia (37) kom i en nydelig blå aftenkjole med sølvstrass rundt skulder og liv.

Kronprinsesse Máxima (39) valgte også en stroppeløs kjole som matchet de greske tonene - i dust grønt, blått og rosa.

Kronprinsesse Mary (38) kom i en elegant og avslappet halterneck i duse lilla-, grå- og gultoner med bredt belte som viste fram en liten kul på magen.

Victoria kom i ferskenfarget kjole med flettet belte i livet, en favoritt som vi har sett på henne tidligere. Kronprinsesse Marie-Chantal (41) kom i gammelrosa havfrueformet kjole. Prinsesse Marie (33) hadde valgt en beige stroppeløs kjole med strasspynt. Som tilbehør hadde hun en slangeskinnclutch.

Egen fest i forkant
Ifølge svenske Expressen var det fest og moro som sto på plakaten for de unge kongelige. Madeleine og Mary hadde booket langbord på øyas beste restaurant, Orloff tirsdag kveld. Etter cocktails og mottakelse på Poseidonion Hotel, stakk en rekke av Europas tronarvinger og unge kongelige av sted på en egen fest.

Victoria og Daniel var med, det samme var kronprins Haakon som kom til bryllupet uten Mette-Marit. Prins Joachim (40) med sin prinsesse Marie, også kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia var klar for Maddes fest. Det samme var kronprins Willem-Alexander (43) og hans Máxima.

Ved midnatt dukket også brudgommen opp - prins Nikolaos var klar for litt festing dagen før den store dagen.

3663

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag