RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madland & Wara knyttes til Finance Credit

Sist oppdatert:
PR-byrået Madland & Wara sliter med å bagatellisere sitt forhold til Finance Credit, etter at det kom frem at en kritisk Kapital-journalist ble forsøkt kjøpt med ansettelse i Madland & Wara
Ifølge Dagens Næringsliv har Trond Kristoffersen i Finance Credit bekreftet overfor Økokrim at de gjennom Madland & Wara forsøkte å kjøpe Kapital-journalist Bjørn Olav Jahr, som hadde skrevet en rekke kritiske artikler om selskapet.

Det er i strid med opplysninger fra Ole Madland, som har hevdet at Madland & Wara på eget initiativ forsøkte å ansette Jahr.

Samtidig skriver Finansavisen at styreformann Harald Nylænde i Madland & Wara, som har forsøkt å bagatellisere sitt forhold til Finance Credit, var konsulent for Kristofferen og partneren Torgeir Stensrud i forbindelse med organisering av selskapsstrukturen til Finance Credit.

Mange stiller spørsmål ved om Madland & Wara kan overleve avsløringene av forsøket på å kjøpe Kapital-journalisten.

Dagens Næringsliv skriver i dag at informasjonsrådgiver Jarle Aabø, som tidligere var journalist i DN, har sagt opp sin stilling i Madland & Wara. Han vil ikke kommentere bakgrunnen for oppsigelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere