RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madonna bannlyser tv

Den engang så sjokkerende Madonna har blitt en streng mamma som bannlyser tv og aviser.

- Tv er søppel. Jeg vokste opp uten. Vi har ikke magasiner eller aviser i huset heller, sier Madonna i et sjeldent intervju med magasinet Harpers & Queen.

80- og 90-tallets popdronning elsket å sjokkere. Nå har 47 år gamle kvinnen blitt kone til filmregissør Guy Ritchie, og mamma til ni år gamle Lola og fire år gamle Rocco.

Madonna sier i intervjuet at hun har bannlyst tv i hjemmet, og at det heller ikke leses andre medier. Videre sier moren:

- Jeg er den disiplinerende. Guy er den som skjemmer bort. Når pappa kommer hjem får de alltid sjokolade. Jeg er mer praktisk: Jeg urover meg over deres tenner, og sørger for at skolearbeidet blir gjort. Jeg er veldig påpasselig med å følge en tidsplan. Jeg lager lister, sier Madonna.

Madonna ble et kulturicon på 80-tallet. Selv lar hun sine barn knapt ta del i kulturen som i dag formidles via skjermen.

Madonna fulgte ektemannen Guy Ritchie til Toronto tross brukne ribbein, kragebein og hånd.

- Mine barn ser ikke på tv. Vi har et apparat, men den viser bare filmer, sier hun.

I intervjuet avslører Madonna hvordan hun lærer barna å holde det ryddig på rommet.

- Min datter har et problem med å plukke opp ting på rommet sitt, så hvis hun lar et klesplagg ligge på gulvet, er det borte for godt når hun kommer hjem, sier mammaen.

- Hun må tjene klærne tilbake igjen ved å være flink og ryddig, re sengen, og henge opp klærne sine, sier Madonna.

Men Madonna gjør langt mer enn å være streng mor. I intervjuet forteller hun at dagen starter 7.30 og at middag serveres 21.30. Innimellom har hun sendt barna til skolen, hatt to arbeidsøkter på kontoret med en daglig treningsøkt imellom. Hun kommer ut med ny singel 14. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere