RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madonna barnløs fra Malawi

GIR SEG IKKE: Madonna fikk avslag da hun ville adoptere den malawiske jenta Mercy James. Her er hun avbildet i Malawi med sønnen David Banda.
GIR SEG IKKE: Madonna fikk avslag da hun ville adoptere den malawiske jenta Mercy James. Her er hun avbildet i Malawi med sønnen David Banda. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Men popdronningen anker avgjørelsen om ikke å få adoptere.

(SIDE2): Madonna har forlatt Malawi etter at hun fikk avslag på søknaden om å få adoptere den fire år gamle jenta Mercy James.

Popdronningen har anket saken, og videre behandling av søknaden skal foregå uten at Madonna er til stede, melder NTB.

Behandles i høyesterett
En domstol i Malawi bestemte fredag at Madonna ikke får ta til seg den malawiske jenta, ettersom hun ikke er bosatt i det afrikanske landet.

- Hun trenger ikke møte for høyesterett i forbindelse med ankesaken, opplyser popstjernens advokat Alan Chinula.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Adopterte også i 2006
Sikkerhetsstyrker blokkerte søndag veien til flyplassen da Madonna forlot Malawi etter en ukes opphold.

I 2006 adopterte det nå 50 år gamle popikonet den malawiske gutten David Banda (4). Regelen om at adoptivforeldre må ha bodd i Malawi i minst 18 måneder før de kan adoptere, ble innført etter at Madonna hadde tatt med seg lille David til Storbritannia før adopsjonen var formelt i orden.

Samtidig har eksmannen Guy Ritchie kommet Madonna til unnsetning i adopsjonssaken. Adopsjonsprosessen rundt Mercy James startet for to år siden da Madonna og Ritchie fremdeles var gift.

- Hun er en fantastisk mamma, hun bryr seg svært mye om sine barn. Madonna er først og fremst motivert av sine rolle som mor og ingenting annet, sier Ritchie i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere