*Nettavisen* Nyheter.

Madonna benekter ryktene

Ryktene om at Madonna har anskaffet seg en skilsmisseadvokat dukket opp tidligere i dag, men nå har dronningen av pop benektet det hele.

10.06.08 22:09

(SIDE2:) Det var kjendisblogger Perez Hilton som kom med nyheten om at Madonna visstnok skulle ha hyret Paul McCartneys skilsmisseadvokat, og at bruddet mellom henne og regissør Guy Ritchie var et faktum. Samtidig ba han leserne sine om å ta det hele med en klype salt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

En «kilde» hadde uttalt at «Madonna og Guy har faktisk levd ganske separate liv siden tidligere i år, men de er fast besluttet på å unngå et bittert brudd for barnas skyld. Hun har gått gjennom mye engstelse i forbindelse med adopsjonen av David, og ønsker ikke å risikere å miste ham».

Rykter om et eventuelt brudd mellom Madonna og Guy Ritchie har sirkulert lenge, og mange medier hev seg på de nye ryktene, men nå sier altså Madonna at det hele er tull.

Gjennom sin PR-kontakt uttalte 49-åringen at ryktene var «totalt usanne», at Madonna ikke har hyret en skilsmisseadvokat, og at det åtte år lange ekteskapet fortsatt er intakt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.