RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madonna er verst kledt

Foto: Anna Shanks / Splash News (All Over Press)
Popstjernen har blitt kåret til den verst kledte stjernen i 2009.

(SIDE2:) Det er PETA, som kjemper for dyrs rettigheter som har foretatt beslutningen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Imot pels
People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) er imot at stjernen bruker pels på scenen og privat.

- Når du ser Madonna i pels, så får det en til å forstå hvorfor ingen har kopiert stilen hennes siden 1984, sier PETA til Splash News.

Olsen-tvillingene, Maggie Gyllenhaal, Kanye West og Elizabeth Hurley havnet også på listen sammen med Madonna.

Andre som nesten havnet på listen var Ashton Kutcher, Demi Moore, Mary J. Blige og Kate Moss.

- Forhåpentligvis, så vil vår «verst-kledte»-pris få disse hardhjertede kjendisene til å se sannheten om pels, sier PETA.

Og legger til:

- Dyr på pelsfarmer tilbringer ofte hele livet innesperret i et lite bur. Pelsoppdrettere bruker ofte den billigste og mest brutale slaktemetoden som finnes, som for eksempel ved å brekke nakken på dyrene mens de fortsatt er ved full bevissthet, sier organisasjonen.

Frykter offentliggjøring
Privat misnøye, krangler og økonomiske oppgjør – det er episoder Madonna nå frykter skal nå offentligheten. Ifølge Expressen skriver The Sun at forhandlingen om foreldreretten om de tos felles barn Rocco (8) og David (3) opp i en domstol i mars. Det er i denne forbindelse at andre detaljer om ekteskapet kan komme opp. Rettssaken vil være åpen for offentligheten.

Les også: Intime detaljer kan avsløres

Madonnas 12 år gamle datter Lourdes vil bli boende hos henne.

- Madonna frykter for dette. De synes det ville være grusomt å få sine private uoverensstemmelser offentliggjort, sier en kilde til The Sun.

Stjerneparet skilte lag ved årsskiftet etter å ha vært sammen i over åtte år. Madonna har likevel ikke vært singel lange tiden, hun er allerede koblet med to menn, den siste Jesus Luz (22).

Stilte opp for Louis Vuitton
Marc Jacobs skrev til Madonna og spurte om hun kunne tenke seg å være med i reklamekampanjen til Louis Vuitton. Jacobs er svært fornøyd med resultatet.

Les også: Madonnas sexy reklame

- Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Jeg kunne ikke ha bedt om mer. Hele prosjektet fra begynnelse til slutt har vært en fornøyelse. Alle på de forskjellige teamene har vært fantastiske. Alle gjorde en innsats og det kunne ikke ha gått mer flytende, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere