RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madonna i seng med 22-åring

(Foto: Splash)
Sist oppdatert:
Bildeserie over 46 sider viser Madonna i het omfavnelse med ny flørt.

(SIDE2): Bildene viser Madonna (50) i het flørt med modellen Jesus Luz (22), som ryktes å være superstjernens nye romanse.

Det er i marsutgaven av det amerikanske magasinet W at vi over 46 sider kan betrakte pikante bilder av de to, det skriver Daily Mail. Madonna er på flere av bildene iført en sort kjole med hvite ermer og krage fra Victoria Beckhams kleslinje.

Sammen i hotellseng
Ett av bildene viser Madonna og Jesus med bar overkropp i het omfavnelse, mens på et annet er 22-åringen naken mens Madonna betrakter ham. Vi får også se de to i en hotellseng sammen, dog noe påkledt.

//SE DE PIKANTE BILDENE HER//
(Side2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider)

Eldre enn hans mor
De to ble først koblet som et par før jul, da Madonna visstnok skal ha blitt så begeistret over den kjekke latinske Jesus at hun ba ham med på innspurten av sin Sticky & Sweet-turné. Hva Jesus’ religiøse familie mener om ryktene vites ikke, ei heller hva de synes om at superstjernen er fire år eldre enn Jesus egen mor.

Har møtt barna
Ifølge avisen skal Madonnas eksmann Guy Ritchie ikke være særlig begeistret for det han betrakter som en «forbigående flørt», og han synes ikke noe om at dette skjer så tett opp mot skilsmissen. Den unge latinoen skal visstnok allerede ha møtt Madonna og Richies felles barn, noe sistnevnte ikke er utpreget glad for.

Luz er mann nummer to som kobles til superstjernen siden bruddet med Richie. Nylig skrev Side2 at Madonna stadig oftere er å se med baseballstjernen Alex Rodriguez. Hun var også nylig å se i en sexy reklame for Louis Vuitton.

Les hele saken
Madonnas sexy reklame

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere