RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR ADOPTERE: Denne uken godkjente en domstol i Malawi at Madonna og Guy får adpotere to år gamle David Banda.
FÅR ADOPTERE: Denne uken godkjente en domstol i Malawi at Madonna og Guy får adpotere to år gamle David Banda. (Scanpix)

Madonna og Guy adopterer igjen

Sist oppdatert:
Madonna og Guy Ritchie har brukt et drøyt år på å adoptere en liten jente fra Malawi.

(SIDE2:) Nå skal adopsjonen av tre år gamle Mercy nesten være i boks. Fra før har ekteparet den adopterte sønnen David fra samme land.

Malawis adopsjonsminister, Penstone Kilembe, sier adopsjonen er nesten i boks og at Madonnas representanter flere ganger har vært på barnehjemmet der Mercy bor. Det er vanskelig å få adoptere fra Malawi.

LES MER:Madonnas adopsjon godkjent

- Jeg er glad om jeg og Guy kan virke som prøvekluter slik at andre par lettere kan få adoptere fra Malawi, sa Madonna under filmfestivalen i Cannes der hun presenterte sin dokumentarfilm fra landet.

LES HVA MADONNA SA:- Som å gå gjennom en fødsel

Mercy skal ha både onkel og bestemor i live som ikke tar seg av henne til daglig. De skal ha hatt innvendinger mot adopsjonen og derfor har den tatt lengre tid enn ventet.

The Sun skriver at det skal være den vanskelige prosessen rundt adopsjonen som har vært hovedårsaken til problemene og skilsmisseryktene rundt Guy Ritchie og Madonna.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere