Gå til sidens hovedinnhold

Madonna på scenen i styrtregnet

Akkurat da publikum var i ferd med å bli skylt ut av Valle Hovin, kom Madonna på scenen.

VALLE HOVIN (Side2): «I want to be where the sun warms the sky», synger Madonna i «La Isla Bonita». Vel, ikke i Oslo, jenta mi.

Her pøser det ned!

Litt etter 21.30 kom Madonna på scenen i Oslo. Da hadde det rukket å danne seg et 2-3 centimeters vannlag over hele Valle Hovin, og publikum var i ferd med å bli alvorlig utålmodige.

Men så kom superstjernen på scenen, og dermed var det elendige været glemt.

- Stemningen er helt vanvittig her, sier Side2s reporter Janne Bjergli fra Valle Hovin.

- Vi gleder oss likevel
Torsdag kveld får landets mest ihuga Madonna-fans en klissvåt konsertopplevelse. Kveldens forestilling er nemlig den som først ble utsolgt, mens ekstrakonserten gikk tirsdag kveld.

Side2 har vært på Valle Hovin i hele dag, og mens noen gikk hjem og forsøkte å selge billettene sine, var andre mer værharde:

- Vi gleder oss masse, selv om det regner, sa Camilla Corneliussen, Grete Johnsen og Andrea Gustavsen til Nettavisen før konserten.

- Vi har stått her i halvannen time i kø og nå håper vi snart at vi kommer inn!

Da var klokken 16.30. Først drøyt fem timer senere fikk jentene valuta for pengene, og belønning for tålmodigheten.

Selger billettene
Salget av rosa regnponchoer gikk strykende utenfor Valle Hovin før konserten. Prisen er 60 kroner stykket. Men paraplyer får ikke folk ta med inn.

LES OGSÅ:Unngå katastrofe i regnværet

Side2 traff også enkelte som ville bli kvitt Madonna-billettene sine.

– Dette vurderer jeg å ta på reiseforsikringen, sa en kvinne.

Det er i ettermiddag lagt ut en rekke billetter til konserten på Finn.no. Bare torsdag har flere titall personer lagt ut billettene sine til salgs på nettstedet.

Taxiberedskap
Tre konserter går av stabelen samtidig i Oslo torsdag kveld. I tillegg til de 40.000 som skal høre Madonna, møter 10.000 i Oslo Spektrum for å høre Metallica og på Sentrum Scene skal 2000 høre Lady Gaga.

Ifølge ANB har Oslo Taxi bedt om flest mulig drosjer ute på gatene i kveld.

– Vi tar ikke imot telefonbestillinger fra Valle Hovin på grunn av trafikkaoset. Alle som ringer derfra vil få samme beskjed: Gå til T-banen på Helsfyr. Vi sender biler dit, så vil det fungere som en midlertidig holdeplass, sier Maja Høgstad, informasjonskonsulent i Oslo Taxi til Avisenes Nyhetsbyrå.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken