RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Faksimile Vanity Fair Italy)

Madonna som sexy husmor

Slik har du neppe sett henne før.

(SIDE2): I en helt ny fotoserie får vi se en noe annerledes side av popikonet Madonna. Ikledt utfordrende antrekk er hun avbildet i ulike huslige situasjoner, hvorav ett av bildene viser Madonna i full gang med oppvasken.

Det er i forbindelse med en reklamekampanje for motegiganten «Dolce and Gabbana» de uvanlige bildene er tatt, og det er den italienske utgaven av magasinet «Vanity Fair» som har trykket bildene. Fotoserien er en førvisning av motegigantens vår-og sommerkolleksjon for 2010, og bildeserien har fått mye oppmerksomhet fra pressen verden rundt.

– Madonna tar oppvasken
Foruten å vaske kopper, er Madonna avbildet mens hun spiser pasta, og lager mat. I et intervju med Stefano Gabbana, som er en av de to designerne i det italienske motemerket, inne i magasinet påstår designeren at Madonna både spiser pasta og tar oppvasken.

– Selvfølgelig, hun er en veldig praktisk kvinne, sier han ifølge den engelske avisen Daily Mail.

Videre sier Gabbana at Madonna elsket den nye kolleksjonen, og at hun har gode kunnskaper i fotoseriens inspirasjonskilde – nemlig Italiensk neorealistisk kino.

Om Madonnas interesse for italienske filmer kommer av at hennes italienske anker, vites ikke. Superstjernens pappa, Sivio Ciccone, er nemlig førstegenerasjons Italiensk Amerikaner, med røtter fra Pacentro, Abruzzo i Italia.

Du kan se flere bilder her

Gamle kolleger
Alle bildene av Madonna er tatt av den amerikanske motefotografen Steven Klein.

At det er nettopp Klein som har tatt bildene er kanskje ikke noen tilfeldighet. Madonna og Klein har tidligere jobbet sammen med utstillingen ««X-STaTIC PRO=CeSS», som også er navnet på en av låtene fra albumet «American Life», som Madonna utga i 2003.

Fra fransk til italiensk
Dette er ikke første gang Madonna lar seg avbilde for en designer, men de nye motebildene er svært forskjellig fra bildene Madonna tok for den franske motegiganten Louis Vouitton.

Der ble madonna avbildet i svært sexy positurer, og bildene kan kanskje betegnes som noe mer vulgære sammenlignet med de nye bildene tatt for den italienske designerduoen.

Moteikon
Madonna har siden 80-tallet blitt sett på som et moteikon. Tidligere denne uken var Madonna på filmpremiere i New York sammen med datteren Lourdes (13).

Mor og datter blir bare mer og mer lik hverandre, og nå ser det ut til at datteren også kopierer mammas klesstil.

Les hele saken: Se, så like de er!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere