RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madonna vil adoptere

Sist oppdatert:
Adopsjon ser ut til å være eneste utvei for ei barnsjuk popdronning, og nå har hun spurt Brad Pitt og Angelina Jolie om råd.

(SIDE2:) Den 47 år gamle artisten planlegger å få sitt tredje barn sammen med mannen Guy Ritchie. Denne gangen gjennom adopsjon.

Popdronningen har to barn fra før, men nå vil hun ha et til. Ifølge The Sun har alle forsøk på å bli gravid vært mislykket, så derfor velger paret å adoptere et foreldreløst barn.

Fra før har Madonna og Guy Ritchie sønnen Rocco på 5 år, mens datteren Lourdes på 9 er fra et tidligere forhold.

Avisen hevder Madonna allerede har vært i kontakt med adopsjonsbyråer både i USA og i Storbritannia.

I tillegg har hun rådført seg med vennene Brad Pitt og Angelina Jolie, men også deres adopsjonsadvokat er engasjert i artistens jakt på et tredje barn.

- Madonna og Guy tar dette på alvor. De elsker barn og vil desperat ha en større familie. Det er synd Madonna ikke kan bli gravid igjen, sier en kilde til avisen.

Går alt etter planen begynner paret å se etter en baby til høsten, etter at Madonna har avsluttet sin verdensturné "Confessions".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere