RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madonnas nye datter er kommet hjem

Foto: Ho (Warner Music/REUTERS)
Endelig er Mercy trygt plassert i mammas muskuløse armer.

(SIDE 2): Etter en frustrerende tid med venting og usikkerhet kan Madonna endelig ønske treåringen Mercy Chifundo James velkommen til familien, melder Splash News.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Privatfly
Natt til søndag 21. juni hentet superstjernen den lille jenta i Malawi med sin egen private jet. Mercy hadde med seg både en barnepike og en sykepleier på den lange flyturen.

Nå kan frøkenen løpe rundt i Madonnas luksuriøse London bolig med søsknene Lourdes, Rocco og David. David er for øvrig også tre år og adoptert fra Malawi, så Mercy vil nærmest få en tvillingbror å leke med hjemme.

Fram og tilbake
Madonna har slitt lenge for å få lov til å adoptere smårollingen. Det endelige klarsignalet for adopsjonen kom 12. juni, men selv da kunne ingen si når hun kunne hente datteren hjem.

LES MER HER: Madonna gir ikke opp

Ifølge Malawis lover skal man egentlig ha bodd i landet over lengre tid dersom man skal få lov til å adoptere, noe Madonna ikke har gjort. Dette skapte hodebry for både myndigheter og popdronningen, og adopsjonsprosessen ble dermed langvarig og komplisert.

LES OGSÅ: Får sin Mercy likevel

Kampen er over
50-åringen har imidlertid et sterkt engasjement i humanitære prosjekter i det fattige landet. Hun har opprettet organisasjonen Raisin som blant annet har bygget Mphandula Child Care Centre i Malawi.

LES OGSÅ: Følger i Madonnas fotspor

Nå har altså Madonna endelig vunnet kampen om Mercy. Det er ventet at hele familien vil være på plass i New York i løpet av kort tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere