*Nettavisen* Nyheter.

Makabert funn i Hvarnes-skogen

UBLIDT MØTE: Turgåeren tumlet over ei død ku, en død kalv og masse matsøppel som var dumpet. Foto: Privat

10.10.15 12:03

Han skulle bare gå seg en tur i skogen, men tumlet over ei død ku, en død kalv og masse matsøppel som var dumpet, skriver Østlands-Posten.

– Det er ikke første gangen det er dumpet noe der, tror ØPs leser, som har varslet politiet om funnet han gjorde i skogen i Hvarnes i Larvik torsdag.

Kjørte feil

Mannen ønsket å gå tur i skogen, men kjørte feil og havnet inn i et område han ikke var kjent i. Han fortsatte likevel å kjøre og fant et sted i nærheten av grensa til Andebu kommune. Der parkerte mannen og det gikk ikke lang tid før han kom over dyrene som var dumpet.

Du kan lese hele artikkelen her.

– De kan ikke ha ligget der lenge, høyst 24 timer, sier mannen, som peker på at de døde skrottene ikke var oppsvulmet.

Det var heller ikke spist på av andre dyr.

Les også: Makabert funn i skogsområde
Les også: Makabert funn ved populær tursti i Kjerringvik

Masse avfall

På stedet var det også dumpet annen mat, som rundstykker og frukt. Like ved var det i tillegg annet avfall, og rester etter annet kjøtt som har vært dumpet tidligere.

– Det var masse der. En helt ren ryggrad og en skulder som var renspist, forteller mannen, som ønsker å være anonym i spaltene.

Han reagerer på at folk har dumpet døde dyr på denne måten. Mannen varslet politiet torsdag, men patruljen fant ikke funnstedet og måtte gi opp da det mørknet. Fredag fant imidlertid mannen tilbake til stedet og politiet ble varslet på nytt. Politiet vil undersøke saken.

Les flere saker i Østlands-Posten her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.