RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Making Waves plukker opp Microsoft-eksperter

Sist oppdatert:
Designselskapet Making Waves har kjøpt et teknologiselskap for å få mer Microsoft-kompetanse.

Making Waves styrker sin teknologisatsing gjennom oppkjøp av Trimanet. Selskapene vil i løpet av kort tid bli samme selskap under navnet Making Waves, skriver selskapene i en pressemelding.

Trimanet er et rendyrket teknologiselskap med høy kompetanse på Microsoft .Net. Making Waves er et design- og konsulentselskap som arbeider strategisk med design, interaksjons-design og teknologi.

Gjennom oppkjøp av Trimanet vil det totale selskapet ha en betydelig .Net kompetanse og økt leveransekapasitet for store teknologiprosjekter. Sammen med en senior designavdeling og et designmiljø som har spesialisert seg på interaksjon satser selskapet på å fremstå som en betydelig aktør i markedet for utvikling og implementering av kundeløsninger.

- Vi er to selskaper som går meget godt på hver vår kant, men som ser at vi sammen står enda sterkere i markedet, sier adm. direktør i Making Waves, Even Fossen, i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere