RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Malaysisk politi etterforsker flyingeniør på savnet fly

Passasjerer ser ut på et fly fra Malaysian Airlines på flyplassen i Kuala Lumpur. Hva som har skjedd med flight MH370 og de 239 passasjerene som var om bord er fortsatt et mysterium.
Passasjerer ser ut på et fly fra Malaysian Airlines på flyplassen i Kuala Lumpur. Hva som har skjedd med flight MH370 og de 239 passasjerene som var om bord er fortsatt et mysterium. Foto: Damir Sagolj (Reuters/NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Malaysisk politi etterforsker en flyingeniør blant passasjerene på det savnede Malaysia Airlines-flyet.

Alle med teknisk flykompetanse om bord i flyet, blir etterforsket, opplyser en kilde innad i politiet til nyhetsbyrået Reuters ifølge NTB.

Malaysiske etterforskere undersøker bakgrunnen til både passasjerene og flygerne, besetningen og bakkemannskapet som arbeidet på det savnede Boeing 777-flyet, for å finne ut hvorfor noen om bord fløy flyet ut av kurs.

Flyet, som hadde 227 passasjerer om bord, har vært savnet i ti dager. I alt 25 land er med i letingen.

Det eneste etterforskerne er sikre på, er at flyet har forsvunnet som resultat av en villet handling. Men hvordan dette har skjedd, og hva som har vært motivet, er ubesvarte spørsmål. Fortsatt er det ingen spor av vrakrester. (NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere