*Nettavisen* Nyheter.

Måling: Republikanerne stoler på Ryan før debatt

Danville (NTB): Republikanske velgere har større tro på sin kandidat Paul Ryan enn demokrater har på sin mann foran torsdagens visepresidentdebatt i USA, ifølge en fersk måling.

78 prosent av de spurte republikanerne tror partiets visepresidentkandidat Paul Ryan kommer til å vinne debatten. 62 prosent av demokratene føler seg trygge på at visepresident Joe Biden kommer til å gå seirende ut av duellen, ifølge målingen som er gjort av Pew.

Debatten mellom de to torsdag kveld har fått stor oppmerksomhet, ikke minst fordi president Barack Obama ifølge analytikerne tapte så det sang i sin første debatt mot utfordreren Mitt Romney.

- Dette har blitt en debatt hvor mye virkelig står på spill, fordi bakteppet i stor grad er endret for demokratene, sier statsviter Cal Jillson ved Southern Methodist University i Texas.

- Biden må virkelig klare seg greit i sin debatt så panikken ikke brer seg blant demokratene. De ønsker ikke å tape to på rad, sier han ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Det er ventet at Biden kommer til å innta en mer konfronterende holdning enn Obama i visepresidentdebatten, som vil dreie seg om både innenriks- og utenrikspolitikk. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.