RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Malte Ullevaal grønn

Sjekk hvordan de pyntet Ullevaal-matta.

Hvorfor er Ullevaal-matta så grønn - men baneforholdene så dårlige?

Svaret heter grønnmalt grus som er lagt på over hele banen for å få den til å fremstå i sommerlig utgave.

- Når banen endelig har begynt å roe seg, rotes den opp igjen. Utfordringen vår er jo at banen ikke får hvile. På de andre banene er det 14 dager mellom hver kamp. På Ullevaal er det en kamp i uka, sier banemester Finn Ericsson til Dagsavisen.

Fem kamper og en trening den siste måneden gjør sitt til at matte er alt annet enn bra.

Rundt omkring på banen er det grønne områder som skiller seg fra gresset. Noen større, andre mindre. Dette er grønnmalt grus som får banen til å se grønnere ut på avstand, skriver Dagsavisen.

- Grus og gressfrø, forklarer Finn Ericsson.

- Synet av Ullevaal-matta er bare trist. Og den legger noen klare begrensninger. Vi må tenke annerledes. Finne en egen strategi og plan for hvordan vi skal takle forholdene, sier Tor Ole Skullerud, og får støtte av Martin Andresen.

-Det blir vanskelig å spille fotball på Ullevaal. Vi kan ikke spille langs bakken, og du må konsentrere deg veldig når du tar imot ballen. Det nytter ikke å se framover samtidig som du tar imot ballen, sier Martin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere