RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mamma med erteskrekk

- Spis opp ertene dine! er ikke en vanlig vending hjemme hos familien Arnold.

Vanligvis er det kresne barn som nekter å spise opp de kjedelig grønne ertene på middagstallerkenen. I familien Arnold er ikke dette noe problem.

Mamma Louise Arnold (35) fra Cheltenham lider nemlig av akutt frykt for erter. Hun flykter ut av en restaurant om hun skulle oppdage en ert på en tallerken, og nærmer hun seg ertehylla i butikken får hun skjelven. Nå skal hun i terapi.

- Jeg må få en slutt på dette, for jeg klarer ikke være i det samme rommet som ertene. Det har hendt at jeg har vært ute og spist og bedt om å ikke få erter, men måtte løpe ut av restauranten når de har glemt det, forteller Louise.

Nå skal hun begynne hos rådgivere, hypnotisører og akupunktører for å få bukt med problemet, som startet etter at hun fikk den nå fem år gamle datteren Chloe, melder Ananova.

Vennene til Louise har imidlertid ikke den helt store forståelsen for problemet, og har kjøpt en t-skjorte til henne med påskriften: «Give peas a chance».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere