RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mamma og baby funnet drept

Sist oppdatert:
Politiet jager gjerningsmann i Stockholm nå.

Ved 22-tiden torsdag ble en ung kvinne og hennes baby funnet drept i en leilighet i sødre Stockholm, skriver Aftonbladet.

Har du tips om saken? Send SMS eller MMS til 1930, ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

- Vi begynner å danne oss et bilde av hva som har skjedd, men har ingen konkret person vi leter etter, sier Fabian Forsgren i politiet til avisen.

Ifølge vitner gikk brøt poiltiet seg gjennom et vindu i kjelleretasjen i huset. Der fant de den unge moren og hennes lille datter.

Funn på drapsstedet skal ikke ha etterlatt tvil om at det dreier seg om et dobbeltdrap.

Forsiktige
Politiet har vært særdeles forsiktig med å gi ut informasjon om ugjerningen. De har imidlertid bekreftet at de mener det ligger en kriminell handling bak.

- Vi har hatt et dobbeltdrap, sier Linda Feldt i Söderortspolisen til avisen expressen.se.

Hun opplyser videre at man ikke har bestemt seg for om saken skal etterforskes av familievoldsavsnittet eller avsnittet for grov kriminalitet.

Sperret området
Politiet har sperret av området rundt boligen der de to ofrene ble funnet, og tekniske etterforskere har finsøkt området etter spor. Det har også vært gjennomført en dør-til-dør-aksjon i området i løpet av natten.

Fire vitner har så langt blitt kalt inn til avhør, men det svenske politiet skal ikke ha noen konkrete mistenkte så langt.

Netttavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere