RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mamut endelig klar for børs

Sist oppdatert:
IT-programvarehuset, og Visma-konkurrenten, Mamut og Eilert Hanoa er klar for Oslo Børs. Selskapet presenterte tall onsdag
Mamut hadde en omsetning i 2003 på 115,8 millioner kroner mot 99,1 millioner kroner i 2002. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) ble 8,3 millioner kroner i 2003 mot 0,6 millioner kroner for i 2002.

Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) i fjerde kvartal isolert ble på 2,3 millioner kroner mot 0,3 millioner kronerr i samme periode i 2002. Driftsresultat etter avskrivninger (EBIT) for fjerde kvartal ble forbedret med 2,1 millioner kroner.

- Forbedringen skyldes en organisk omsetningsvekst på 14 prosent samt at driftskostnader før avskrivninger kun økte med 7 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Videre kommer det frem at Mamut endelig planlegger en børsnotering. Selskapet vil sende søknad til Oslo Børs om notering av selskapets aksjer på Oslo Børs i annet kvartal 2004. Enskilda Securities ASA og ABG Sundal Collier Norge ASA er valgt som finansielle tilretteleggere for noteringen og tilhørende emisjon, heter det i meldingen.

- Mamut er godt posisjonert i et marked preget av konsolidering og prisbevisste kunder, og opplever sterk interesse for selskapets komplette økonomi-, CRM- og internettløsninger i Nord-Europa. Mamut opplever også at større virksomheter vurderer forholdet mellom pris og ytelse som svært viktig i valg av standardapplikasjoner, heter det i meldingen fra selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere