RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mamut skal doble

Sist oppdatert:
Programvareselskapet Mamut med Eilert Hanoa i spissen varsler ambisiøse vekstmål.
I forbindelse med at Mamut avholder kapitalmarkedsdag tirsdag varsler selskapet nå sine langsiktige mål. Mamut tar ifølge presentasjonsmaterialet mål av seg til å doble omsetningen i løpet av tre til fem år.

Det skal skje samtidig med at selskapet skal øke driftsmarginen til 30 prosent. I 2006 gikk konsernet med et lite underskudd på driften, mens marginen i første kvartal lå på 6 prosent.

Vekstmålet skal blant annet nås ved at Mamut vil tilpasse sine produkter til å tilfredsstille kravene og behovene i alle de 27 EU-landene. Konsernet utvikler og selger regnskaps- og kundeoppfølgingsløsninger med tilleggstjenester.

Mamut varsler også at de vil lansere sitt nye produkt Mamut Business Plattform i andre halvår i år. Mamut Business Platform kombinerer fordelene ved forretningsapplikasjoner og nettbaserte løsninger slik at alle brukere får tilgang til sin informasjon fra PC-er, mobiltelefoner og nettlesere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere