RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mamuts Hanoa fortsetter å levere

Sist oppdatert:
Eilert Hanoa og Mamut fortsetter å levere vekst og gode tall i programvarebransjen
Mamut ASA fikk i andre kvartal 2003 en omsetning på 29 millioner kroner mot 25,1 millioner kroner i samme periode i 2003. Dette ga en vekst på 16 prosent, skriver selskapet i en melding.

Selskapet fikk et positivt driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) for andre kvartal på 3,3 millioner kroner mot 1,6 millioner kroner for samme periode i 2002.

- Vi er meget fornøyd med et solid overskudd for første halvår samt 100 prosent salgsvekst av Mamut Business Software i Sverige. Vi forventer fortsatt vekst i andre halvår både i Norge og Sverige, sier Eilert Hanoa, adm. direktør i Mamut ASA.

Driftsresultat etter avskrivninger (EBIT) for andre kvartal ble 2,1 millioner kroner mot 0,3 millioner kroner for samme periode i 2002.

Resultat før skatt endte på 2,3 millioner kroner i andre kvartal 2003, mot 0,4 millioner kroner i fjor.

- Mamut er godt posisjonert i et marked preget av konsolidering og prisbevisste kunder, og opplever sterk interesse for selskapets komplette økonomi-, CRM- og internettløsninger både i Norge og i andre markeder. Mamut opplever også at større virksomheter er mer prisbevisste, og at standardapplikasjoner vurderes i større grad, skriver selskapet i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere