RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manchester United møter Vålerenga

Sist oppdatert:
Premier League-laget Manchester United møter Vålerenga på Ullevaal stadion 5. august.

Søndag 5. august kl. 16.00 er det klart for storfint besøk på Ullevaal stadion når Premier League-laget Manchester United spiller mot Vålerenga.

Kampen er Uniteds første i Norge på 10 år, også da møtte de Vålerenga. Kampen er en del av forberedelsene til 2012/13-sesongen og blir levert av Manchester Uniteds offisielle logistikkpartner og tursponsor, DHL.

- Dette blir først og fremst en fantastisk happening på Ullevaal og for gutta som skal spille og være med i troppen for å møte verdens største stjerner innen vår idrett, sier Vålerenga-manager Martin Andresen.

Det er sagt fra United-hold at de skal stille med sitt beste tilgjengelige mannskap til kampen mot Vålerenga.

- Vi håper vi får testet oss ut skikkelig denne gangen. Forrige gangen mot Liverpool så ble det annerledes siden kampprogrammet vårt var så tett, men denne gangen regner vi med at vi får brukt troppen på samme måte som mot Barcelona og at alle får testet seg ut mot skikkelig god motstand, sier Andresen.

Se intervju med Andresen om kampen her

I følge terminlista skal Vålerenga egentlig møte Haugesund bortebane i Tippeligaen denne søndagen.

- Vi har snakket med Norges Fotballforbund og de er positive til at vi får testet oss mot topp internasjonal motstand. NFF mener det er med på å utvikle fotballen her hjemme. Derfor har vi blitt enige om at kampen mot FKH flyttes til torsdagen eller fredagen før kampen mot Manchester United, forklarer styreleder Åge Petter Christiansen i Vålerenga Fotball.

- Fantastiske fans

Fra United-hold gleder man seg også til kampen.

- Vi har fantastiske supportere i Norge, og den skandinaviske delen av supporterklubben vår er den største noe sted i verden med over 40.000 medlemmer. Det er fantastisk å få muligheten til å spille for de igjen, sier Manchester Uniteds Chief Excecutive David Gill.

Klikk her for billettinformasjon

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere