Månedens beste linker

Woman nummer 19 bugner av nettsteder verdt å besøke. Her finner du alle i én praktisk samling.

10.07.06 11:13

(Womanweb.no): Satt ikke ved datamaskinen din da du leste Woman 19 og så en av de fristende linkene? Her når du dem med et lite klikk:

Antikke vibratorer

Har du en oldsak av en vibrator liggende i nattskuffen din, bør du vurdere å donere den til Goodvibrations.com og kjøpe en ny i nettbutikken deres. For utover et luksuriøst utvalg av blant annet sexleketøy, finner du også interessant bilder av antikke vibratorer fra slutten av 1800-tallet og opp til 1970-tallet.

Noen av apparatene ser ut som de rene torturinstrumenter, så her fra Woman-redaksjonen lyder kraftige klappsalver for oppfinnelsen av mykt silikon og andre vidunderligheter.

Sexy under

Sjekk ut

Myla.co.uk.

Søtt og sexy undertøy du kan få rett hjem i postkassen. Husk at det koster et par hundre å få det hjem, så det lønner seg å kjøpe mer enn en truse.

Lydbok til solingen

Lydbøker er perfekt tidsfordriv mens du soler deg. Du kan kjøpe cd-er på nettet eller i butikk, låne på bilbioteket eller laste ned fra nettet til mp3-spilleren din.

Musikkonline.no kan du laste ned bøker direkte.

Tanum.no og Lydbokforlaget.no kan du bestille cd-er. Du får dessuten små lydsmakeprøver slik at du kan sjekke om du liker oppleseren (ingenting er verre enn en enerverende leser).

Hvis du ønsker å lære ett og annet kan du sjekke Audirelydbokforlag.no. Her finner du bøker om selvutvikling og lignende, men de har også skjønnlitterære titler.

Hårvennlig strikk

En vestafrikansk myte sier at hvis du skulle slumpe til å rive av deg noen hårlokker, betyr det sju års ulykke. Ikke at vi tror på den slags, men du er vel enig i at det er ufyselig når hårstrikken stadig drar med seg tjafser av ditt dyrebare prinsessehår? Det synes i hvert fall vi, og har derfor forelsket oss i Blax Snag-Free Pony Elastics. De glir ut av håret lett som en plett og river ikke med seg et eneste hårstrå på veien. Dessuten synes de ikke så godt i håret, så du får en naturlig look på kjøpet. Kanskje ikke tilfeldig at profesjonelle stylister bruker dem hele tiden? Fås i gjennomsiktig, brun og svart. Åtte stk koster ca 35 kr (eksl. porto) på Hqhair.com.

Handy Woman

Hvem har sagt at vi må være maskuline selv om vi smeller opp en vegg? Nå har noen endelig tatt til vett og laget et estetisk verktøysett. Dette settet er eksklusivt og helt nydelig. Kommer komplett i en rosa (eller sort) lærveske, som i sin tur er pakket i en liten skoeske. Sukk! Kan bestilles på den svenske nettsiden

Inreda.com

og koster ca 1073 kr.

Kjendisdiss

Tomcruiseisnuts.com

Sitater, tegninger, fun facts, Tom og Kate – denne dekker hele spekteret av den gærne, lille figuren hvis døpenavn er Thomas Mapother.

Welovetheiraqiinformationminister.com

En kjærlig knytteneve, dedikert til Iraks egen Komiske Ali. Egentlig en dypt tragisk skjebne, men det er jo da det blir virkelig morsomt.

Idontlikeyouinthatway.com

Siden som disser alle vi ser på med skepsis, og som vi egentlig ikke burde bry oss om: Lindsey Lohan, Kevin Federlame, Tyra Banks ¿ Men de er jo så irriterende!

Tegnekunst

I Woman 19 har du mulighet til å vinne den eksepsjonelt gode tegneserieboken

Black Hole

av mesterlige Charles Burns. På

Fantagraphics.com

kan du finne ut mer om både han og andre dyktige tegneserieforfattere.

Sex

Womanwebs egen side dedikert sex, menn og samliv finner du under seksjonen Sex & menn.

Spillehjelp

Norsk Forening for Pengespillproblematikk har en side med behandlingstilbud og fakta om spillavhengighet på BKS.no.

Smykkeluksus

Skal du investere i luksuriøse smykker, er vi veldig svake for både Gucci-klokkene og smykkeserien. Ta en kikk hos Urmaker-bjerke.com.

Smykkeluksus til å leve med

Du kan finne mange billige, originale og morsomme smykker hvis du sjekker ut litt mindre kjente smykkedesignere på nettet. For eksempel Ceyx.no, Indemia.com, Shio-design.com eller Thova.com.

Luksussøvn

Vil du boltre deg i det lekreste sengetøyet, så ta en kikk på

Yvesdelorme.com

og

Lexingtoncompany.com

. Vi sovner nesten med et smil om munnen bare ved å kikke¿

Si din mening

Har du lest det siste nummeret av Woman, og vil si hva du synes, så klikk deg inn på leserundersøkelsen vår. Da vil du ikke bare gjøre oss enda bedre, men også være med i trekningen av nydelig CK-parfyme.

Les også:

Forrige måneds linker

Stor forhandlerguide

Flott sommersminke

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag