*Nettavisen* Nyheter.

Månedens linker

Foto: (Foto: Fly-bird.net)

Woman bugner av tips til nettsteder verdt å besøke. Her finner du alle i én praktisk samling.

25.04.06 14:28

(Womanweb.no): Satt ikke ved datamaskinen din da du leste Woman og så en av de fristende linkene? Her når du dem med et lite klikk:

Romantisk kliss

Er du i det romantiske hjørnet og vil ha noen tips til sangtekster, dikt og annet kliss, sjekk Lovelandia.com. Litt cheesy, mest gøy.

Sparkjøp

Vi bruker ofte unødvendig mange penger på plagg vi har ti av fra før eller som aldri blir brukt. Man kan spare mye på å organisere, koordinere og planlegge klesskapet sitt så du ikke ender opp med stadige bomkjøp. Handbag.com har gode råd for å få bedre råd.

Stæsj

Du trenger ikke reise helt til Chicago for å shoppe supersøtt eller stilig krimskrams fra butikken Fly-bird. På Fly-bird.net finner du mengder uimotståelig stæsj av den søte, sære og personlige typen, som gjør hjemmet ditt enda finere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Slipsknuter

Slips er in i vår, men det er ikke alltid like lett å få på seg prydplagget uten hjelp av mannehender. På Tie-A-Tie.net får du imidlertid både standardknutene og andre gode knutetips.

Månedens leketøy:

Wireless Clit Climaxer

Den søte klitorisstimulatoren ligner en blanding av sugekopp og blomstermonster. Vi syntes vibrasjonene nesten ble for kraftige, men den funker fint uten batterier også¿

299 kroner hos Inn & Ut

Rocka design

Klikk på bildet for å forstørre.

Den norske designeren Liv Oline Larsen lanserer sitt eget merke i form av kule singleter, t-skjorter og bluser med trykk. Logoen består av verdens sterkeste symbol, hjertet, satt sammen med vinger, noe som ifølge designeren gir et rocka preg. Sjekk selv på

Lovelylivoline.com.

Kaosorden

Nordmenn er på bunn i Europa når det gjelder å ofre tid på husarbeid, og hvorfor skal vi gidde det når det er så mye annet morsomt vi kan gjøre? Noen ganger tar uansett kaoset ioverhånd. Websiden Flylady.net kommer godt med i så måte, med en metode som hjelper deg med strukturen.

Lat bok

Klikk på bildet for å forstørre.

Boka

The Joy Of Laziness – How To Slow Down And Live Longer

gir deg mange gode grunner til hvorfor du skal sløve deg gjennom dagene både hjemme og på jobb. Kjøp den på

Amazon.co.uk

om du gidder.

Abortinfo

Ønsker du informasjon om abort, kan du finne rådgivning og telefonnumre hosFHI.no, Seksuellopplysning.no og Samliv.net.

Hukommelse

Oddbjørn By er student ved Universitetet i Bergen og en av verdens fremste hukommelsesutøvere. Den lite glemsomme mannen holder foredrag og kurs for bedrifter som har lyst til å lære mer om hukommelsesteknikker. Sjekk ut påOby.no mens du husker det.

Kjærlighetstester

Den søte, svenske boken Du & Jag er rett og slett et oppgavehefte for deg og kjæresten, som garantert gjør at dere blir bedre kjent. For mer info, sjekkSemic.se.

Les også:

Flere linker

Nettshopping

Videolinker

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag