RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anita Romie

Månedens reiseblogger

Sist oppdatert:
Se hvem som vant et årsabonnement av Reiser & ferie og som dermed er junis reiseblogger.

Følg oss på FACEBOOK!

Konkurransen om å bli Norges beste reiseblogger, som arrangeres av Reiser & ferie i samarbeid med Ticket og Nettavisen, har pågått i to måneder og varer fram til den endelige vinneren kåres 1. oktober. Vinneren får et reisegavekort til en verdi av 10.000 kroner.
Som lovet har vi fulgt våre påmeldte reisende og lest bloggene deres med stor interesse. Det er mange spennende prosjekter og mange engasjerte der ute og konkurransen er allerede hard.

I juni mener juryen at bloggen Anita in Wonderland fortjener å bli delvinner. Hun har jobbet som frivillig på prosjektet Noahs ark i Harnas, et stykke utenfor hovedstaden Windhoek i Namibia. Gjennom bilder, video og tekst forteller hun levende og spennende om livet på gården der de har geparder, løver med mer. Les om hennes spennende måned i Namibia og følg henne videre til Ecuador her.

Frivillig arbeid er en trend som brer om seg over hele verden og vi synes det er spennede å trekke fram en slik type reise i konkurransen.

Den endelige vinneren kåres 1. oktober 2010.

Les våre 7 TIPS FOR REISEBLOGGING

Slik deltar du:
1. Dersom du ikke allerede har en blogg må du opprette en.
2. Registrer bloggen din på Blogglisten.no under kategorien Reise. Når du har registrert bloggen vil du få opp en kode som du må lime inn i bloggmalen din. Dersom bloggen din allerede er registrert på Blogglisten under en annen kategori og du ønsker å endre kategorien til Reise, kan du sende en e-post til blogglisten@nettavisen.no så endrer de den for deg.
3. Bruk stikkorden "Reiseblogg2010" i selve teksten i ett eller flere av dine blogginnlegg. Da blir ditt innlegg plukket opp av Blogglisten og vi kan registrere din deltagelse. Tag gjerne også ditt innlegg med "Reiseblogg2010" i stikkordfeltet på din blogg.
4. Ping gjerne innleggene dine under kategorien Reise på Blogglisten.no. Blogglisten registrerer innleggene dine uansett om du plinger eller ikke, men dersom du plinger innlegget ditt vil vi motta det raskere.

Dette legger vi vekt på når vi kårer en vinner:
Hyppighet og oppdatering
Bilder og bildebruk
Selve reiseinnholdet
Engasjerende språk
Nettetikette
Kommentarer/engasjement fra andre brukere
Design og layout
Tagging av ”reiseblogg2010” på ett eller flere innlegg
Antall lesere

Les vår guide til egen blogg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere