Gå til sidens hovedinnhold

Maner til forsiktighet

Stovner politi- stasjon etterlyser vitner til tre ulike personran. Alle ran har skjedd for- skjellige steder i Groruddalen.

Groruddalen: Året 2006 var ganske rolig år når det gjelder personran i Groruddalen. Dette året begynte med en oppblomstring av personran. Politiet ser på dette med bekymring.
¿ Vi liker ikke det som skjer. Det har lenge vært ganske stille når det gjelder personran i distriktet. Vi ser meget alvorlig på en slik oppramsing av personran, sier Line Henriksen, jourhavende på Stovner politistasjon.

Slått ned

En voksen mann ble fraranet lommebok i Maria Dæhlies vei søndag kveld. Mannen gikk tur da han ble overfalt av to gjerningsmenn.
¿ Det var to personer som tok tak i ham og la ham i bakken. Han ble truet med pistol og fraranet lommebok. Alt skjedde ganske fort og han kunne ikke gi nøyaktig beskrivelse av gjerningsmennene, sier Henriksen. Ransofferet har fortalt at en av mennene var rundt 185 cm høy, med kort lyst hår.
Samme kveld ble en annen mann overfalt på Ammerud.
¿ Mannen gikk av toget på Grorud stasjon og gikk til Ammerud. Der ble han slått bakfra og falt i bakken. Han ble frastjålet et Visa-kort. Også her er det lite beskrivelse av gjerningspersonen.

Etterlyser vitner

Det tredje ranet skjedde på Høybråten stasjon der en gutt ble frastjålet mobiltelefon og penger.
¿ Det var tre gutter, angivelig med utenlandsk bakgrunn, som presset ham mot rekkverket og truet ham til å gi fra seg mobilen og penger.
Siden det er veldig lite beskrivelse av gjerningspersoner som kommer fra ransofre, etterlyser politiet nå vitner i saken.
¿ Vi vil anmode alle som kan ha sett disse hendelser til å ta kontakt med Stovner politistasjon, sier Henriksen.
Hun advarer også folk som beveger seg ute om kvelden.
¿ Du bør se deg godt over skulderen og være litt forsiktig når du ferdes ute om kvelden, sier Henriksen.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021