Mange nordmenn jukser i MW2

Foto: (Infinity Ward)

Vi har snakket med mannen som har laget de sykeste hackene til Modern Warfare 2.

15.01.10 10:15

Engasjementet var mildt sagt betydelig da undertegnede i forrige uke satt irritasjonen ned på «papiret» i en frustrasjonskommentar over cheatere i Modern Warfare 2.

Les også: Forbanna cheater!

De færreste aksepterer juks - og konsekvensene er store
Tilbakemeldingene var i det store og hele svært støttende til mitt grunnsyn om at juksing i multiplayerspill... vel, ikke er spesielt akseptabelt.

Og til tross for at Infinity Ward ikke ser ut til å gjøre all verden for å stoppe juksingen, så slår de i alle fall skikkelig til på dem som blir avslørt: Vi snakker om permanent utestengelse for kontoen din - og ikke minst en IP-ban, slik at du ikke bare kan kjøpe spillet på nytt.

Superjukseren var fornøyd
Men det var en person som var mer fornøyd enn de fleste for nettopp denne artikkelen, og det er personene som går under navnet «Wicked Sick» - mannen som har laget videoen som jeg benyttet for å illustrere problemet.

«I want to say thx in the first place for getting me like 7000 viewers on my video on you tube», skriver mannen som ser ut til å hete Joeri Donckers.

Mange nordmenn betaler for å jukse
Han fortsetter med å understreke at det er flere nordmenn enn jeg vil tro som abonnerer på hackpacken til skytespillet.

Så om du ser folk du anser som litt bedre enn det som virker fornuftig, som snakker norsk, vel... det kan kanskje ha sin årsak.

Om du har lyst til å jukse selv, så kan det for øvrig nevnes at det koster deg 20 dollar i måneden - og du risikerer altså å miste muligheten til å spille hvis du blir tatt.

En annerledes hackpack
Men sammen med takken, sendte han meg en betaversjon for sin nyeste gratis hack for spillet - for dem som virkelig irriterer seg over at Infinity Ward har sperret muligheten for modifiseringer av spillet.

Hacken gjør det ikke mulig å jukse i vanlig flerspillerdel, men kan manipulere en del av fysikken på private servere. Det vil si at du kan opprette kamper med venner der gravitasjonen er helt ekstrem, og der du løper i så høy fart at det er til å bli svimmel av.

Det gjør det også mulig å hoppe ut av kartene.

Saken fortsetter under videoen.

HTML EMBED

«Its gone be a server hack that everybody can use to modify the server in multiplayer.»

Wicked Sick mener at denne typen hacks kommer til å være med på å presse Infinity Ward til å åpne for dedikerte servere - som defintivt er et av de største manglende ved det usedvanlig populære skytespillet.

Spillmagasinet har verifisert at hacken faktisk fungerer, og det er ikke til å komme utenom at dette gir en litt annen følelse av spillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.