RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange tips etter funn av død mann langs E18

Mannen ble funnet død på denne rasteplassen
Mannen ble funnet død på denne rasteplassen Foto: Pål Nordby (JARLSBERG AVIS)
Sist oppdatert:
Politiet har fått mange henvendelser etter at en død mann ble funnet i en parkert bil ved E18 i Sande onsdag.

Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og fortsetter etterforskningen. Bilen som mannen ble funnet i er nå sendt til Kripos i Oslo for nærmere undersøkelser. De tekniske undersøkelsene på stedet er avsluttet.

Har videoopptak
- Vi har sikret oss gjenstander og spor fra stedet. Blant annet har vi gått gjennom en del søppelbeholdere på stedet. Vi har også sikret oss videoopptak fra bensinstasjoner og bomstasjon i nærheten, sier lensmann Svein Kristensen ved Sande lensmannskontor ifølge en pressemelding.

Politiet har fått mange henvendelser om saken. Det var ved 11-tiden onsdag at mannen ble funnet i en parkert bil som slo langs E18 i Sande.

- Vi har fått mange tips om bilen og dens bevegelser, og dette er nyttig informasjon for den videre etterforskingen, sier Kristensen.

Send til obduksjon
Avdøde er sendt til Rettsmedisinsk institutt for undersøkelser. Politiet håper å få et svar på mannens identitet og en mulig dødsårsak i løpet av torsdag ettermiddag.

Politiet forsetter torsdag avhør av vitner og sier de fortsatt er interessert i tips fra personer som kan ha sett noe som har betydning for saken.

Politiets tipsnummer er 33 78 54 00, opplyser Søndre Buskerud politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere