RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mangedobling fra NEAS

Sist oppdatert:
Selskapet varsler at de vil kjøpe seg større.
Eiendomsforvaltningsselskapet NEAS mangedobler bunnlinjen, og viser en vekst på toppen. Like bra er det ikke på driften.

Gevinst fra salget av en eiendom på Lysaker på 20,5 millioner kroner sendte resultat før skatt til et overskudd på 20,3 millioner kroner i andre kvartal. Sammenlignet med samme periode året før er det en klar forbedring. Resultat før skatt i tilsvarende kvartal i 2006 ble på 1,2 millioner kroner.

Økte driftskostnader sendte driftsresultatet til et underskudd på 0,18 millioner kroner mot overskudd på 2,4 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Driftsinntektene økte med rundt 20 prosent til 73,8 millioner kroner fra 61,3 millioner kroner i samme periode året før.

Styret venter en fortsatt god organisk vekst og signaliserer at de i løpet av kort tid kan komme til å foreta oppkjøp.

- På bakgrunn av utviklingen i første halvår vil marginene for året som helhet bli lavere enn forventet. Styret forventer imidlertid en god utvikling i andre halvår og venter at konsernets marginmål vil oppnås i denne perioden, skriver selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere