*Nettavisen* Nyheter.

Mann (21) holdt nettkjæreste (13) skjult i leilighet

Bekymrede foreldre fant sexprat på datamaskin.

05.04.12 10:03

Foreldrene til en 13 år gammel jente fra Hordaland, tok kontakt med politiet onsdag kveld, skriver BA.no.

De ville ha hjelp til å få jenten hjem. Ifølge politiet hadde datteren reist til Haugesund for å treffe en 21 år gammel mann, som hun skal ha vært kjæreste med.

13-åringen hadde reist fra hjemstedet uten at foreldrene visste om det, og da de oppdaget det, sjekket de datterens datamaskinen. Der fant de sexprat mellom jenten og en navgitt mann, opplyser operasjonsleder i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Svein Roald Vikse.

Politiet i Hordaland fikk da hjelp av politiet i Haugesund, som oppsøkte 21-åringens bolig.

Han innrømmet at han hadde hatt kontakt med jenten via internett, men nektet for at hun var på besøk. Han hevdet også at jenten hadde sagt at hun var 15 år.

Mannen lot politiet undersøke hjemmet hans, uten resultat. Politiet var likevel usikre på om mannen snakket sant, og patruljer dro tilbake til mannens bolig. Heller ikke den andre gangen fant de jenten, men de tok med seg mannen tilbake til politistasjonen. Der valgte 21-åringen å tilstå at jenten var gjemt hjemme hos ham.

For tredje gang reiste politiet tilbake til boligen, og denne gangen kom jenten til rette. Hun ble gjenforent med familien, som var kommet til byen for å lete etter henne.

Saken vil bli etterforsket videre, ifølge Vikse.

Les flere nyheter fra Bergensavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.