RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann (69) kunne kjørt videre, men ble så sinna at han mistet lappen

SKULLE HOLDT KJEFT: En mann ble så sint at det til slutt kostet ham førerkortet. Illustrasjonsbilde.
SKULLE HOLDT KJEFT: En mann ble så sint at det til slutt kostet ham førerkortet. Illustrasjonsbilde. Foto: Magne Turøy (BERGENSAVISEN)
Fremsatte alvorlige trusler.

(Nordlys): En 69 år gammel mann fra Vadsø ble så sinna da han ble stoppet i en trafikkontroll mandag ettermiddag at det til slutt kostet ham førerkortet.

- Ja, han fremsatte trusler til de som skulle kontrollere ham og de var av en så grov karakter at vi til slutt tok fra ham førerkortet, sier operasjonsleder Bjørn Tormod Syversen i Østfinnmark PD til Nordlys.

Det verste av alt er at hvis mannen hadde valgt å la seg kontrollere på ordinær måte uten å åpne munnen, så hadde han sluppet unna.

- Nei, han hadde ikke gjort noe galt, så ja, det kunne gått helt fint.

- Den har jeg ikke hørt før...

- Nei, den er spesiell, men truslene var en så pass alvorlig karakter at vi måtte reagere, sier Syversen til Nordlys, som ikke vil utdype hvordan mannen ordla seg.

I trafikkontrollen med vegvesenet var det 120 kontrollerte biler. Det medførte fem bilbeltegebyr og et pålegg vedrørende fjerning av solfilm, og som Østfinnmark PD skriver i Twitter-meldinga: "1 førerkortbeslag pga trusler".

Les flere saker på Nordlys her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere