*Nettavisen* Nyheter.

Mann (70) kritisk skadd i frontkollisjon

Bobil og personbil kolliderte ved Saltfjellet.

12.06.14 19:30

Det har vært en front-mot-front-kollisjon mellom en bobil og en personbil, sør for Krokstrand ved Saltfjellet. Politiet på Helgeland fikk melding om ulykken rundt klokken 12.40, der to personer satt fastklemt i en personbil.

Ifølge politiet ble det jobbet med å skjære ut de skadde av kjøretøyene. Ved 14-tiden var det kun én person som satt fastklemt.

Alvorlig skadet

- Mannen i 70-årene opereres nå, han er alvorlig skadet og ustabil, sier operasjonsleder, Vegard Helgesen Riseth, til an.no

Klokken 14.30 kunne Helgeland politidistrikt opplyse at mannen var fraktet til sykehuset i Mo i Rana med ambulansehelikopter. Han skal ikke ha vært bevissthet da han ble fraktet til sykehuset. Sykepleier, Rita Lundestad, ved Helgelandssykehuset avdeling Mo i Rana, bekrefter til an.no at mannen er fraktet til dem.

– Vi foretar en undersøkelsesoperasjon av mannen, sier sykepleier, Kine Lillevik, ved Helgelandssykehuset, og bekrefter at tilstanden til mannen i 70-årene er ustabil.

Skåret ut av ulykkesbilen

Ved 13.30-tiden var et ambulansehelikopter på stedet. Det kunne operasjonsleder, Jørgen Olsen, ved Helgeland politidistrikt opplyse om. Rundt klokken 14.00 hadde operasjonssentralen på Helgeland fortsatt ikke oversikt over omfanget av ulykken, men kunne fortelle at den kritisk skadde personen var frigjort fra personbilen.

Begge kjøretøyene skal være norskregistrerte, ifølge politiet.


Les flere saker i Avisa Nordland

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag