RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mann (90) sperret inne mellom bommene - truffet av toget

KOLLISJON: En 90 år gammel mann fikk et ublidt møte med Stockholms-toget da han fredag ettermiddag ble sperret inne mellom bommene på overgangen ved Magnor stasjon.
KOLLISJON: En 90 år gammel mann fikk et ublidt møte med Stockholms-toget da han fredag ettermiddag ble sperret inne mellom bommene på overgangen ved Magnor stasjon. Foto: Mona Rolfsdatter Olsen (Glåmdalen)
Sist oppdatert:
En bil og et tog kolliderte ved togovergangen på Magnor fredag ettermiddag.

- Det har vært en kollisjon mellom et tog og en bil. Det skal mest sannsynlig ikke være snakk om personskade, sier operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Dyre Antonsen til Nettavisen.

Sjåføren av bilen - en 90 år gammel mann fra Eidskog - er kjørt til legevakten for en sjekk. Han får også førerkortet beslaglagt.

Har du tips eller bilder? Kontakt Nettavisen

Kollisjonen skjedde ved togovergangen på Magnor ved 13-tiden fredag. Ifølge politiet skal bilen ha kjørt ut på overgangen etter at bommen begynte å gå ned, og ble dermed sperret inne. Føreren skal ha sittet i bilen da toget traff den, melder politiet på twitter.

Avisa Glåmdalen har snakket med vitner til hendelsen. De har fortalt at toget skal ha tutet kraftig før sammenstøtet, og sjåføren skal ha rygget bilen før toget traff den i fronten.

TRUFFET: 90-åringens bil fikk omfattende skader i kollisjonen.

Hvilken fart toget hadde, vet politiet ikke noe om foreløpig.

Kun én person i bilen
- Det er en del skader på bilen, men vi vet ikke noe om hvilken fart toget og bilen har hatt.

- Var det mange personer ombord i toget?

- Det vet jeg ikke noe om. Jeg vet ikke hva slags tog det er snakk om, sier Antonsen.

Kun sjåføren skal ha vært i bilen da ulykken skjedde, ifølge politiet.

Stockholms-toget
Jernbaneverket sier til Nettavisen at det var tog nummer 52, på vei fra Stockholm til Oslo S, som var involvert i ulykken.

- Så vidt vi vet vil ikke denne hendelsen få noen innvirkning på den øvrige togtrafikken på strekningen, sier pressevakt Olav Nordli til Nettavisen.

Det er to spor på stasjonsområdet på Magnor. Stockholms-toget står nå foreløpig i ro på det ene sporet.

- Dette toget skulle til Oslo S, for deretter å dra tilbake til Stockholm. Mye kan tyde på at avgangen fra Oslo S til Stockholm blir oppsatt med busser mellom Oslo og Kongsvinger, sier Nordli til Nettavisen.


Nettavisen oppdaterer saken


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere