Personen er tatt hånd om av ambulansepersonell, og kategoriseres som alvorlig skadd. Ifølge VG er det snakk om en 18 år gammel mann.

- Vi fikk melding klokken 15.09 om at en person antagelig har falt mellom 20-25 meter. Vedkommende har enten falt fra en skrent eller fra en bygning. Mye tyder på at personen har falt fra en skrent, fordi det er et ganske så bratt område, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Gjermund Stokkli til Nettavisen.

Han opplyser at vedkommende er kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus. Ut i fra den informasjonen besitter på nåværende tidspunkt betegner de det hele som en ulykke.

– Vi har noen vitner som vi prater med. Vi vet ikke hva som har skjedd, og vi betegner det som en ulykke. Per nå er det ingen grunn til å tro at det ligger noe annet bak, sier operasjonslederen til NTB.

Han vet ikke om ulykken har noen sammenheng med Holmenkollen Skifestival, hvor det har vært en del fyll og bråk. Ulykkesstedet ligger rett bak skianlegget, ikke langt unna Holmenkollen T-banestasjon.

- Vi vet ikke om personen har vært tilstede under femmila og var på vei hjem, det er jo et lite stykke unna T-banestasjonen, sier Stokkli til Nettavisen.

Han sier til VG at 18-åringen gikk langs en vei, og støttet seg på en stolpe før han falt ned en skrenten.

– Ut ifra de siste opplysningene jeg har nå falt han rundt seks meter i fritt fall, og rullet deretter videre nedover. Ifølge vitneopplysninger har vedkommende vært beruset, opplyser operasjonslederen.